Beoordelingen van Long Sing Leeuwarden

Recente recensies

4.0
Albert
17 mei 2022

Al jaren vaste klant, altijd dik in orde...top.

Maja cornelisse
15 mei 2022
Douwe
15 mei 2022

Alles prima

Marion
15 mei 2022
Cees B
14 mei 2022
A.J. vd Veen
14 mei 2022
Anja
13 mei 2022

De loempia's waren heerlijk. Maar de Ajam pangang was echt niet lekker. De kip was duidelijk niet vers. Het was waarschijnlijk kip wat over was van gisteren. Droog en hard. Ook was het niet gemaakt van kipfilet maar van kipdrumsticks. Ook de Foe Yong Hai leek opgewarmd. Het ei was dik en hard. Ook duidelijk niet vers gemaakt. Erg jammer en teleurstellend. De prijs-kwaliteit verhouding is niet oke

a folkertsma
13 mei 2022
Bomba
13 mei 2022

Heerlijk zoals altijd👍

Feenstra
10 mei 2022

Was zeer goed en bezorging was zeer goed en vriendelijk

R
9 mei 2022
Dhr. Martin van Gelderen
9 mei 2022

Prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
8 mei 2022

Netjes gebeld of het eerder kon bezorgd worden, super. En eten was heerlijk en veel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Woudstra
8 mei 2022

Eten en smaak was prima. Helaas was de bami en de loempia's niet warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sarah
8 mei 2022
Frans van der Laan
8 mei 2022

Ik bestel voor 17:15 uur omdat ik aan het werk ben tot na 17:00 uur. Wordt het eten bezorgd om 16:45. Was behoorlijk afgekoeld toen ik kon gaan eten.

Wim
7 mei 2022
Ineke
6 mei 2022

Bestelling werd eerder dan aangegeven gebracht, top👍

L holwerda
5 mei 2022

Bezorging was heel snel

Deborah
4 mei 2022
Smit
2 mei 2022

Was 1800 uur gepland kwam om 1835 uur

Terpstra
2 mei 2022

Heb de miefan wel eens beter gehad bij jullie en de bezorgkosten worden ook steeds meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert
2 mei 2022

Kwaliteit en bezorging goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom Bouma
2 mei 2022

Bestelling correct geleverd op de afgesproken tijd en het smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
1 mei 2022

Bami was koud en de rest was heet , hoe kan dat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
1 mei 2022

Om 16.20 uur de bestelling voor 18.00 uur besteld. Ruim op tijd en rekening houdend met de drukte. Ondanks dat is de bestelling 30 minuten te laat bezorgd.

Ellen
28 april 2022

Eten was echt goed. We waren vooral blij verrast door de miefang met kip. Superlekker en goed op smaak. En netjes en op tijd bezorgt (bij de meeste moet je minstens een uur wachten, hier was het binnen 30 min). Dus top!

Janneke
26 april 2022

Heerlijke sushi en wederom dik op tijd👍

Koning
25 april 2022

Het eten is prima. Maar de porties zijn wat klein, zelfs voor een mini menu: de bakjes zitten maar half vol. Bezorging duurde echt te lang. Om 17.15 besteld: levering zsm. Dat zou een uur moeten duren. Iets voor half 7 gebeld. Toen werd gezegd dat het onderweg was: maar vervolgens duurde het nog 20 minuten…

Koos
24 april 2022

Prima eten . Vriendelijk geholpen. Nette bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A B
24 april 2022
Johanna Bleeker
23 april 2022

Helemaal top. Was heerlijk

Ivan
22 april 2022

Bedankt voor een lekkere maltijd

A. REITSMA
22 april 2022

Complimenten voor de snelle bezorging, heerlijk eten en goede kwaliteit.

Laurens
19 april 2022

Geweldig snel, heerlijke poke bowls en sushi. Zeker een aanrader!

Louis
18 april 2022

De Sam Kwat is hier echt een aanrader

F van der wal
18 april 2022

Heerlijk eten En altijd optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remy Borawitz
17 april 2022

Helaas te duur voor de hoeveelheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arend Jager
17 april 2022

Sneller bezorgd dan verwacht. Eten smaakte goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jindra
16 april 2022
Anne
15 april 2022
Paul
15 april 2022

Misschien is het mogelijk om na de bestellingslijst terug tegaan naar verder bestellen voor als je een fout hebt gemaakt

Kampstra
13 april 2022

Perfect zoals altijd

Riek
12 april 2022

Alleen blikje cola vergeten verder was het eten lekker.

Jan Wal van der
12 april 2022

Snelle bezorging en vriendelijk

smit
12 april 2022

in de babi pangang trof ik een raar hard stukje vlees aan van ongeveer 6x2 cm aan wat niet aangenaam was de rest van de bestelling en het eten was goed

G
11 april 2022

De pangsit goreng was vet en smakeloos Het menu rundvlees, babi pangang met nasi was erg flauw van smaak Al met al geen aanrader

Schootstra
9 april 2022

Was heerlijk

Maria
9 april 2022
Laurens
8 april 2022

Heerlijke poke bowls, geweldig snelle bezorging. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar.

L
7 april 2022
Klunder
7 april 2022

Top

Annet Wierda
6 april 2022
Udo de Haan
3 april 2022

Lekker gegeten! Gerechten waren prima op smaak. Bezorging dik binnen de tijd!

Jan Landman
3 april 2022

Smaak prima, maar het mocht wel een beetje warmer zijn.

H.A. Bosma-Mulder
2 april 2022
Martha
2 april 2022
Kees Christiaanse
1 april 2022

Na anderhalf uur kwam het lekkere eten pas

Angelique
31 maart 2022
G van Asperen
28 maart 2022

Bestelling 25 min te laat.Vorige week zelfde (mini) menu gehad.Nu duidelijk kleinere hoeveelheid gehad.Was jammer

Baas
28 maart 2022

Overheerlijke sushi!! Perfect optijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle Miedema
27 maart 2022

Volgende keer graag bami,hadden we besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geke Bronger
27 maart 2022

Eten is altijd voortreffelijk en bezorging is altijd op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

j postmus
27 maart 2022
Bas
25 maart 2022

Prima eten, wel raar dat de sushi in dezelfde tas zat als het minimenu. Dat hoort niet lijkt me, warm eten bij koude rauwe sushi.

daniielle postmus
24 maart 2022
H.Bosma
24 maart 2022
Tamara Schmidt Crans-IJkema
23 maart 2022

Het was zoals altijd weer heerlijk!

Manon
22 maart 2022

Ik had onder andere een loempia speciaal en een loempia long sing besteld. Helaas kregen we 2x een loempia speciaal. De bestelling werd wel snel bezorgd!

Albert Franken
20 maart 2022

Zoals steeds is de bezorging altijd een stuk later dan beloofd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elsinga
20 maart 2022

Best tevreden, lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
20 maart 2022

Prima ! Zowel kwaliteit als bezorging. Op de minuut af op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
19 maart 2022

Ik vond het deze x niet heet genoeg. Verder alles prima

Harm Mink
18 maart 2022

Heerlijk eten en ook op de afgesproken tijd. Prima.

Bruinsma
17 maart 2022

Prima eten , ruim binnen de gestelde bezorgings tijd, goed voor elkaar

Johnny
16 maart 2022

Mini Loempiaatjes wat koud, miste klein bakkie chillie saus kreeg zelfs elders wel 2 kleine kuipjes erbij rijst goeie bak vol met ei en ham (smaak/te goed) werd elders wel eens vergeten boven op de rijst.Sate/stokjes super lekker sate saus is altijd heerlijk

Corina
13 maart 2022
Erna
13 maart 2022

De bestelling zou om 18.30 komen en was er pas om 19.15.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia Brouwer
13 maart 2022
Erin Kolk
13 maart 2022
Marcel ooms
12 maart 2022

De babi pangang zat erg veel vet aan deze keer en dat was niet lekker helaas

Huub Degens
12 maart 2022

Prima kwaliteit en snelle bezorging

Oane Wedzinga
12 maart 2022

Super lekker gegeten bezorging Top

Erwin
11 maart 2022

Goed

Mirjam
11 maart 2022

Poké bowl crispy chicken is super lekker, ook mini menu was erg goed. Vriendelijke bezorger en op afgesproken tijd gebracht en keurig voldaan aan extra wens. Dank, wij hebben heerlijk gegeten.

Van der vern
8 maart 2022
Pouwel
7 maart 2022
G.Kievit
6 maart 2022

Keurig verzorgd. De bami was wat flauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.
6 maart 2022
E
5 maart 2022
H.A. Bosma-Mulder
5 maart 2022
Frans
4 maart 2022

keurig deze keer op de afgesproken tijd, helaas geen smakelijk eten gewenst

.
4 maart 2022

Pangit goreng zat helemaal niks in, waren allemaal leeg en droog. Niet pagsit goreng welke we normaal ergens kopen.

Marion
3 maart 2022

Heerlijk en op tijd!

johannes
2 maart 2022
Christi Sprangh
1 maart 2022

Ik ben gewend dat in Miefang/Mihoen Singapore garnalen zitten, maar in jullie gerecht zijn deze niet aanwezig. Dikke teleurstelling dus... Smaak is wel goed.

R.t.
28 februari 2022

Zoals altijd wederom een prima maaltijd,

MP
28 februari 2022
Fennema
28 februari 2022
Hilly
26 februari 2022

Heerlijk loempia.s en nassi

TvdS
25 februari 2022
Martijn ebbing
25 februari 2022

Voor de vierde keer geen volledige bestelling

Baukje Jagersma
25 februari 2022

Heerlijke sushi weer en kwam mooi optijd. Helaas had ik de bestelde Sushi Box Wasabi Sake niet ontvangen. Zou fijn zijn als ik het bedrag hiervan terug kan krijgen

DkenFrost
25 februari 2022

Einfach leckeres 🍣 mmmhh

Talsma
24 februari 2022

👍

D.p.
22 februari 2022
Alex
22 februari 2022

Kwaliteit en bezorging als altijd perfect maar de prijzen lijken flink gestegen de laatste tijd, eigenlijk is dit nu boven ons budget.

Anoniem
22 februari 2022

We hadden 13:00 uur besteld voor 17:00 uur. Dit kwam 17:40 uur. Wel met excuses en was een sushi chef minder. Een wijziging van bezorgtijdstip was fijn geweest. Het ging ook niet om 10 minuten. En is inmiddels de derde keer. Vorige twee keer geen reden gekregen.

Karel Groenewald
21 februari 2022

het was goed warm en op tijd.

Ankie
21 februari 2022

Ik had besteld en ik vroeg zo snel mogelijk....had om 17.00 gebeld ....werd aangegeven tijd bezorgen om 18.20 ...maar als ik een tijd aan wou geven kon het zelfs om 17.45....ik heb gebeld maar ik werd verteld dat het wel een uur nodig was om te bezorgen...het was een beetje onduidelijk....maar ik moet wel...ik had besteld voor mijn moeder....ze kreeg het wel om 17.20...ik wou het wel even aangeven

Petra Scherstra
21 februari 2022
Maja cornelisse
20 februari 2022

👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle hoekstra
20 februari 2022

Snelle levering ondanks de toch wel grote afstand kan wel een beetje warmer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saakje
20 februari 2022

Weer heerlijk! Altijd mooi op tijd, alles lekker vers, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma Bons
20 februari 2022
H.Friso
20 februari 2022

Kwaliteit goed maar afspraken met betrekking tot tijdstip van aflevering zeer slechte . ervaring. Ca 1,5 uur later dan afspraak. Doen we dus niet weer.

Joep
20 februari 2022

Top

Annemieke
20 februari 2022

Iets later dan gepland geleverd. Heerlijke Sushi & volop aandacht besteed aan inpakken & levering.

L.langhout
19 februari 2022

Niks gekregen ,ze waren het vergeten.

Jeroen
18 februari 2022

In weer en wind bezorgd en ook nog eens super goede sushi 😋👌🏻

Geke
16 februari 2022

bezorging was op tijd en goed warm! heerlijk

Ingrid
16 februari 2022

Jammer dat ik een verkeerde box sushi heb gekregen met smaken die wij niet lekker vonden helaas.

Peter
16 februari 2022

Weer als vanouds. Genoten van een lekkere bowl en loempia.

Helemaal goed
16 februari 2022
Miranda Kooistra
16 februari 2022

Het eten is altijd goed/heerlijk🥰

Andries Van der meer
14 februari 2022
Henk Wijnka
14 februari 2022

Normaal altijd prima.kwaliteit, tijdstip etc Maar nu waren de bami en nasi niet warm En de bestelling kwam 20 minuten later. Geen drama, bestel wel weer, maar wil het toch laten weten, om het te verbeteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G
13 februari 2022
Karin
13 februari 2022
Erik Holtrop
13 februari 2022

Prima eten. Op tijd bezorgd.

Silla
12 februari 2022

Lekkere sushi!

Grietje
12 februari 2022

Spareribs waren heerlijk mals en super lekker. 😍

Ed
12 februari 2022

-.€

Wouter
11 februari 2022

Snelle bezorging, goed eten.

Ron Pruis
10 februari 2022

In de mini loempia groot stuk plastic aangetroffen

Janny
9 februari 2022

Weer lekker gegeten 👍

Vincent Lost
8 februari 2022

Heerlijk gegeten, snel bezorgd ook!!

H
7 februari 2022

👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
7 februari 2022

De bestelling werd ruim op tijd geleverd en de bezorger was zeer vriendelijk, dat mag ook wel eens gezegd worden dacht ik zo. De nieuwe Sushi (Rainbow Dragon roll), viel prima in de smaak en is zeker voor herhaling vatbaar. Al met al hebben we dus een geslaagde maaltijd genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo verweerde
6 februari 2022

Om 17.30 besteld met optie zo snel mogelijk. Bij afronding bestelling bezorgtijd 18.30 afgeleverd 18.45. Voor hemelsbreed zo, n 4 km vind ik dit erg lang, bestelde eten was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.Bosma
6 februari 2022
Mathilda
6 februari 2022
Peter
5 februari 2022

Helaas was de pokebowl van mindere kwaliteit dan we normaal gewend zijn. Daarnaast waren de loempia's koud.

Prins
5 februari 2022

Eten was heerlijk. Bezorging precies optijd

Tim
5 februari 2022

De prijs - kwaliteit verhouding is goed, poke bowls zijn goed gevuld en smaken goed. Wij hebben nog niet de gehele kaart geprobeerd, dus kunnen niet over alles oordelen. Persoonlijk vinden wij de Kroepoek iets vettig smaken. Vwb de bezorging, altijd vriendelijke mensen, ze rijden echt ver, wij wonen echt een eind bij het restaurant vandaan. Het enige commentaar wat we daar op zouden kunnen geven is dat het (zonder dat het aangegeven wordt) meestal een stuk later (tot 45min) bezorgd wordt, dat begrijpen we, Long Sing wil natuurlijk de adressen in "onze hoek" zoveel mogelijk combineren, waardoor dit gebeurt, we houden daar al rekening mee met wat we bestellen en hoe laat. Maar alles bij elkaar zijn wij tevreden, waardoor we wel vaker wat bestellen!

Anoniem
4 februari 2022

Bestelling was een half uur te laat en ik kreeg witte rijst ipv bami bij mijn mini menu. Echt balen!

Ash
4 februari 2022

Heerlijke pokebowl en mie fang gegeten. Bezorging duurde wat lang, maar het was echt het wachten waard!

Fam. van der Schaaf
4 februari 2022
Piebe Faber
4 februari 2022

Cha sieuw had misschien iets beter geroosterd mogen zijn. De nasi was wat te droog en te karig qua ingredienten; er zaten wel te grote stukken prei in.

Adam
3 februari 2022

Eten was op tijd en heerlijk. Enige kritiek is de verpakking van de spareribs, deze zakt compleet in elkaar tijdens transport en de spareribs lagen eruit. Tip: gebruik hiervoor andere verpakking, want dit gaat ten koste van de kwaliteit, spareribs waren bijna koud!

A.J.T. Koopal
2 februari 2022

Snel en Goed zoals altijd 👍🏻

Jantine Jansen
1 februari 2022

Bestelling was veel eerder dan gedacht. Waren we super blij mee. Eten was warm lekker en absoluut genoeg.

J. Ter Horst
1 februari 2022

Regelmatig plaatsen wij een bestelling en blijft deze reactie uit. Deze keer zijn we ontevreden, met name over de kwaliteit en smaak van de Babi P. en kip saté. (oa. te hard gebakken).

Koert Jansen
31 januari 2022

Zoals altijd heerlijk eten.

J. D
31 januari 2022
Anneke Donga
30 januari 2022

Het eten was heerlijk . Lekker grote portie . We kunnen er nog wel een keer van eten 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanna Bleeker
30 januari 2022
Frans Jellema
30 januari 2022

Na een aantal keer bij dit Chinees restaurant besteld te hebben, niet meer zo enthousiast. Nu kan ik een review kwijt, vorige keer kon dat niet, omdat ik toen een vraag had over de bestelling en eenmaal met de medewerkster aan de telefoon kon ik het ook telefonisch doorgeven, omdat ik aangaf dat ik het geen punt vond om zelf wel even te komen ophalen met de auto. Kom je daar aan, vroeg ik hoe het eigenlijk zat met "de verrassing" die ik wel bij mijn bestelling op de website zag staan, dat was iets van mini loempia's volgens mij, maar de dame zei dat aangezien ik er nu voor gekozen had dat ik het zelf kwam ophalen verviel dat voor mij. Had ze niet over de telefoon gezegd toen ik zei dat ik me het kon voorstellen dat ze het druk hadden met bezorging en ik het niet erg vond om het wel even met de auto te komen ophalen. Toen gaf ze ook nog aan dat dat andere (volgens mij zo'n zak gekleurde kroepoek) dat ze die anders wel direct mee zou geven, maar daarvoor had ik net voor 2 euro te weinig

Kor
29 januari 2022

Jammer genoeg is een deel van de bestelling verkeerd bezorgd, hierop gebeld en werdt later het giede nog nagebracht. Hierdoor was het niet gezamenlijk eten jammergenoeg.

A B
28 januari 2022

Wederom heerlijke spare ribs en nog voor de afgesproken tijd afgeleverd! Top

Sarah
28 januari 2022
Hein Groeneveld
28 januari 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en alles goed warm.

A B
28 januari 2022

Spare ribs waren super lekker!! Bezorgtijd kwam niet helemaal overeen,maar kan gebeuren. Was wat later dan de bedoeling was

L
27 januari 2022
Anoniem
27 januari 2022

Was allemaal prima in orde.

Van der Wal
27 januari 2022
Moi
26 januari 2022
M de Boer
26 januari 2022

Heerlijk gegeten. Wel jammer dat ze de kroepoek vergeten waren.

Alexandra
24 januari 2022

Helaas was de taugé niet vers van de loempia. Jammer. Ben vaste klant

H.Bosma
24 januari 2022

Jullie loempia's zijn overheerlijk! Niet te vergelijken!

D
24 januari 2022

Pokebowls waren zoals altijd super. Erg goed gevuld en een prima prijs. De spareribs waren daarintegen niet lekker. Veel vet en weinig vlees. Erg jammer, want de rest is super bij jullie!

marion
23 januari 2022

Loempia s voor het eerst niet knapperig en smaakte ook minder lekker als anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelte
23 januari 2022

Zeer tevreden

Sandra
23 januari 2022

Bezorging was snel. Ondanks dat het snel bezorgd was, was het eten helemaal koud. Dat vond ik wel heel jammer. Want je betaald er heel veel voor. Verder smaakte het goed. Moesten het alleen weer opwarmen.

Danny ouwehand
22 januari 2022

Spareribs waren wel heel erg gaar. Alles was uit elkaar gevallen in de saus. De botten dreven tussen het vlees.

Te
22 januari 2022

Toppie de sparring waren lekker

P. Veenstra
22 januari 2022

Als we in Leeuwarden zijn met de camper bestellen we altijd bij Long Sing. Eten smaakt zeer goed, de opmerking wordt goed gelezen en verwerkt. Bezorging prima, wordt aan de camper geleverd en het eten is nog goed warm. Tot de volgende keer

Bergsma
22 januari 2022

Vriendelijke dame die het kwam brengen. Mooi op afgesproken tijd. Het had om mij wat warmer mogen zijn.

JDJ
21 januari 2022
Parwin
21 januari 2022
Marten Hooijenga
21 januari 2022

De nieuwe spareribs besteld waren echt lekker

B
20 januari 2022

Zolang altijd te laat.

C Visser
20 januari 2022

Alles geheel naar tevredenheid

Janneke
19 januari 2022

Zoals altijd.. top!

G. Koopmans
19 januari 2022

Was sneller dan aangegeven, prima rijsttafel.

Maja cornelisse
17 januari 2022

Heerlijke spareribs👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Piet
16 januari 2022
Sandy
16 januari 2022

Super lekker die Spareribs😋

kelly arends
16 januari 2022

Altijd wel fijn, en ze luisteren goed na je wensen. Als je via hun bestelt krijg je altijd gratis product. Gwn fijn en goeie service

A.J.T. Koopal
15 januari 2022

Heerlijke spareribs, wij hebben heerlijk gegeten ook van al het andere eten.

Elzinga
15 januari 2022
Bruinsma
14 januari 2022

Poke bowl bestelt. Kip en zalm. De service was erg snel en het eten was heerlijk. Vult ook goed. De stokjes en soya vergeten, maar gelukkig hadden we die nog thuis. Verder top!

Eric
14 januari 2022

De kwaliteit is acceptabel, ongeveer de standaard van Chinese restaurants in de afglopen 25 jaar (uitzondering voor de yakitori kipspiesjes, erg lekker). Echter, nu al voor de tweede keer achter een bestelling aan moeten bellen. 1 keer serieus vertraagd en 1x ontbrak er iets van de bestelling. Zal niet gauw weer bestellen.

Xx
13 januari 2022
Marion
12 januari 2022

Super heerlijk,vriendelijke bezorger.

Krikke
12 januari 2022
L
12 januari 2022

Sushi was erg matig deze keer, soep van het huis is geen aanrader.

Truus Spijkstra
12 januari 2022

Weer keurig op tijd!!

Andrea
10 januari 2022

Heel erg lekker en super dat jullie zelfs in Eastermar bezorgen!!

Herman
10 januari 2022

eten was goed warm smaak was zeer goed En genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudsel Rack
10 januari 2022

Ook al bestel je meer dan€25 bezorgkosten blijft €3,00 heel erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ella
9 januari 2022

Wederom heerlijk en op tijd. Mijn complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Vries
9 januari 2022

Bestelling werd op het juiste tijdstip bezorgd. De spareribs waren heerlijk! Patat helaas al flink afgekoeld maar we wonen ook niet in de buurt. Een tip wat betreft de spareribs: ze mogen een volgende keer wel verpakt worden in een wat stevigere verpakking want de onderkant van de verpakking werd slap en ging lekken.

J.v.d.Molen
9 januari 2022

Prima bezorging vriendelijk op tijd bezorgd het smaakte prima.

Rudsel Rack
8 januari 2022

Spare ribs was heerlijk Helaas zat de madam jeanette er niet bij

Rita
8 januari 2022
A.Reinhart
8 januari 2022

Spare ribs bijzonder lekker een echte aanrader. Er werd netjes gebeld dat ze 10 minuten later kwamen dan werd aangegeven dit klopte inderdaad dus keurig op tijd niets mis mee. Helemaal top. Wel als tip misschien andere bakjes te gaan gebruiken voor de spare ribs want deze worden door de marinade en vooral door de warmte erg week.

Danny
8 januari 2022
Bert
8 januari 2022

Was weer lekker

De Boer
8 januari 2022

Was weer heerlijk Ook de Spareribs waren top!

Priscilla
7 januari 2022

Was echt super lekker

Sybelle
6 januari 2022

Bestelling was maar iets later dan gepland. Van te voren telefoontje gehad dat het iets later zou worden. Hoeveelheid meer dan genoeg. Prima van smaak. Top.

Rudsel Rack
4 januari 2022

Super snel en heerlijk

Anne
4 januari 2022

Super lekker gegeten! Zoals altijd!!

Barbara
4 januari 2022

Sushi is niet vers gerold, de ebi rollen zijn koud en slof. De sashimi is veel te dik gesneden. Bezorgen op dinsdag avond duurde ander half uur, we wonen wat verder weg maar vonden we wel overdreven.

Anon
3 januari 2022
Maja cornelisse
3 januari 2022
Corrie
2 januari 2021

Perfect binnen de tijd en locatie gevonden Klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Visser
2 januari 2021
Jan de Schiffart
2 januari 2021

Prima voor elkaar. Juiste hoeveelheid, prima van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suus
2 januari 2021

Om half 4 smiddags al besteld zodat we een tijd konden kiezen, we wonen op een half uur rijden van het restaurant. Om 18.45 zou het bezorgd worden. 19.10 gebeld en het zou er binnen een kwartier zijn. 19.30 nog niks, weer gebeld. Was al onderweg.. maar om 20.00 was het er pas…. Normaal gesproken niet erg maar met kinderen niet zo fijn. Kwaliteit was goed verder maar de bezorging niet zo.

Jelle Miedema
2 januari 2021

Bijna twee uur moeten wachten

Rolf
1 januari 2021

Was een nalevering omdat alle gerechten van een groot menu er niet bij waren van een bestelling van bijna 90 euro.., 2x over gebeld wat er niet ontvangen was.. uiteindelijk kwamen ze zojuist met halve nasi en een bami aan!!!!! Bezorgster vroeg toen 21 euro 😂😂😂 belde toen even met restaurant maar was ook weer en fout en zei toen sorry en gaf de hele tijd aan dat het zo’n chaos was zowel in keuken als met personeel !! Was ongeveer derde keer van laatste 4 keren dat ik er bestelde voor best dik bedrag dat niet eens de helft aankomt !! Waarom dan steeds weer besteld ? Ja dom en gebeurd NOOIT meer !

TJALLING DIJK
1 januari 2021

Heerlijk gegeten!! Chinese bami is echt heerlijk

Marcel
1 januari 2021

We hebben weer heerlijk gegeten, zeker een aanrader!

Rudsel Rack
1 januari 2021

Heerlijk

Rick Elling
31 december 2021
Rudsel Rack
30 december 2021

Lekker en snel

Danny Ouwehand
30 december 2021

De sushi met dat groene omhulsel vonden we dit keer niet zo lekker. Ik had het idee dat het niet zo vers was. Deze hebben we niet opgegeten. De rest wel.

Jan Efde
30 december 2021

het was altijd een hele bete maar de kwaliteit gaat steeds verder achter uit maar de prijs blijft stijgen babi pangang zeer vet bami ramas normaal de lekkerste van leeuwarden zeer flauw geen aandacht aan besteed

.
30 december 2021

Eten kwam een uur en een kwartier te laat.

Rudsel Rack
29 december 2021

Heerlijk zoals altijd

Van der Velde
29 december 2021
Auke en Lidewij
29 december 2021

Ondanks dat we op een woonschip wonen, weet Long Sing ons altijd te vinden. Fijn dat er bezorgers zijn die wel goed op h7n papiertje kijken! Het eten is goed en warm aangekomen en heel lekker! Lidewij is vooral fan van de soepjes!

TMK
27 december 2021

17:34u besteld, verwachte bezorgtijd 19:05u, daadwerkelijke bezorging 19:30u. Spijtig genoeg lijkt het een gewoonte te worden lang(er) onderweg te zijn. 2 maanden geleden ook 20min later dan verwachte bezorgtijd - toen was de totale tijd tussen bestellen en bezorgen 1u25min. Nu dus 1u55min...

Anoniem
27 december 2021

Ik had om 16:39 een bestelling geplaatst dat het om half 7 bezorgd zou moeten worden. Vervolgens was het kwart voor 7 en toen was het het er nog niet. Denk bel even waar het blijft! Werd mij verteld dat ze wat vertraagd waren dat het nog wel 15/20 min kon duren dus zou ik mijn bestelling pas rond 7 kwart over 7 krijgen. Ik was daar niet blij mee want het komt altijd te laat of te vroeg! Je geeft een tijd aan en dan mag je ook hopen dat het er is maar we worden ook niet gebeld dat het wat later werd of iets dergelijks. Ik zei tegen dat meisje aan de telefoon kunnen jullie ook iets tegemoet komen want het gebeurd echt vaak ze zei miss mini loempia of kroepoek ik zei prima ze ging overleggen maar het mocht niet helemaal geen tegemoetkoming helemaal niks sorry maar echt waardeloze service wij komen er echt voorlopig niet Meer ik hoop echt dat ze wat aan de service gaan doen want dit kan echt niet.

Lisa
27 december 2021
MP
26 december 2021
Martijn
26 december 2021

Jullie waren een uur te vroeg we hadden nog geen honger maar het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ella
26 december 2021

Wederom top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louis
26 december 2021

Sam Kwat en hun Tjaptjoy is ☀️☀️☀️☀️☀️aanbevelingswaardig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der vern
26 december 2021
ingrid lamsma
25 december 2021

De bestelling was 20 minuten later dan besteld. Het eten was dan ook niet meer goed op temperatuur. Verder prima van smaak.

Henk Bos
25 december 2021

Zowel het eten als de bezorging 100% in orde.

Xxx
25 december 2021

Heerlijk gegeten, jammer dat jullie niet aan een Chinese kalender doen!. Verder keurig op tijd

Marion
25 december 2021
Carla Sjoerdstra
25 december 2021

Heerlijk gegeten. Eten lekker warm Netjes verpakt.. Leuk dat er een gratis product bij zat! Bedankt.

Bomba
25 december 2021

Helemaal top snel en erg lekker.

Fien Holland
25 december 2021

Complimenten, het was heerlijk!

Douwe de Vries
24 december 2021
Sara
24 december 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd

Zoer
23 december 2021

Geen woorden voor nodig. Gewoon Top! Wederom.

Ella
23 december 2021

Bezorging was top! De sushi was heerlijk. Echt een aanrader😀

eize
22 december 2021
Mo
21 december 2021

Goed eten

Jo
21 december 2021

Snel bezorgd! En zalige sushi!

K
21 december 2021

Bezorger te kort, zorgde voor twee uur latere bezorging

Johanna Bleeker
20 december 2021

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasha
19 december 2021

Correct, vriendelijk en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan Kamminga
19 december 2021

'vers' in de buurt komen wonen en ben blij dat ik jullie heb gevonden! Heerlijk gegeten en super vriendelijke bezorgster die zichzelf nog voorstelde bij de afgifte van de maaltijd. Blijvertje!

Ad en Anne Marie
19 december 2021

Exact op tijd geleverd en het was heerlijk!

Johan
18 december 2021

Online diverse gerechten besteld. Uitstekend. Lekker. Precies op tijd bezorgd. Aanrader!!

M mellema talsma
18 december 2021

Het eten was heerlijk en de bestelling op tyd