Bewertungen von Long Sing Leeuwarden

Neue Beurteilungen

4.0
Nataschja
Gestern

pokebowl was zeer goed en het overige eten ook. Snelle bezorging op zondag!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johan
1 Juli 2022

Eten was erg lekker en heet. En de bestselling was 5 minutes eerder dan opgegeven super

Harm Mink
1 Juli 2022

Bijna een kwartier te laat. Maar heerlijk eten.

piet jager
30 Juni 2022
Petrus
28 Juni 2022

Wij hebben jarenlang besteld bij LongSing. De prijs-/kwaliteitverhouding was goed, je kreeg waar voor je geld en ook de bestelling was meestal keurig op tijd. Sinds ongeveer een half jaar zijn de prijzen flink verhoogd. Dat is nog te begrijpen met de prijsstijgingen na corona. Veel dingen zijn inmiddels duurder geworden. De afgelopen maanden kwam het regelmatig voor dat een bestelling te laat werd bezorgd. Ook kwam het voor dat de bestelling niet compleet werd geleverd. Na veel gebel werd het uiteindelijk opgelost al nam het erg veel tijd. Gisteren om 17u15 besteld. Krijg netjes bevestiging dat eten om 18u20 zou worden bezorgd. Om 18u50 toch maar eens gebeld, kreeg geen update/bericht of telefoontje. Dat is opzich een kleine moeite. Volgens de telefoniste is de bestelling onderweg. Om 19u20 nog eens gebeld. Geven aan dat ze afhankelijk zijn van vervoer waardoor het allemaal zo traag loopt. Heb gevraagd naar compensatie of oplossing maar die komt er niet. Uiteindelijk kwam het

Anoniem
25 Juni 2022

Sushi was heerlijk en vers. Bezorging was prima op tijd

Martha
24 Juni 2022
Cees B
24 Juni 2022
Gerwin de vries
23 Juni 2022
Reinsma
22 Juni 2022
Simon
20 Juni 2022
W.norberhuis
20 Juni 2022

35 min later bezorgd niet verschrikkelijk erg maar toch

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D. van der Meulen
19 Juni 2022

Bezorging half uur te laat. Te wijten aan grote drukte op Vaderdag? Maar prima gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bob
17 Juni 2022

Kwaliteit goed. Bezorging prima. Maar voor de 2 bakjes ( 1x grote bami + 1 x tjaptjoyi) toch zeer prijzig. 24,90. + bezorgkosten 3,50. Totaal 28,40. Wachttijd ca. 1 uur en 15 minuten. Volgende keer maar eerst ergens anders kijken.

BJ
14 Juni 2022

Heerlijke sushi en super snel geleverd!

Prins
12 Juni 2022

Het eten was heerlijk. De bezorger was ook mooi op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cirea
12 Juni 2022

Heerlijk en op tijd!

Meulen
9 Juni 2022

Prima eten
mega waardeloze bezorgtijd.

GM
8 Juni 2022

Indische rijst tafel was heerlijk, had voor 5 personen besteld voor 8 personen, maar was nog te veel. Bezorging was ook prima en mooi op tijd

Van der Zee
7 Juni 2022

Prijs/kwaliteit laat te wensen over. Veel geld voor weinig eten. Vlees droog, gerecht van 3 soorten vlees besteld. Vlees zit door elkaar heen terwijl dit apart hoort. Zeer ontevreden.

Jainy de Jong
6 Juni 2022

Bestelling was ruim 1,5 uur!!! Te laat. Hebben zelf moeten bellen om te vragen waar het bleef. Had netjes geweest als er gebeld zou zijn. Zeker als je met kleinere kinderen op je bestelling zit te wachten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jo Kloppenburg
6 Juni 2022

Helaas was de bestelling wat later dan onze planning...we waren vast niet de enigen :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

j postmus
5 Juni 2022
H.A. Bosma-Mulder
4 Juni 2022

We hebben heerlijk gegeten met zijn allen. Echt super!

Jolanda Witter
4 Juni 2022
Klunder
2 Juni 2022
Tjeerd
1 Juni 2022

Heerlijk

anoniem
1 Juni 2022

Was iets later dan afgesproken, werden netjes gebeld dat het wat later werd. Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Simon wielenga
30 Mai 2022

18:50 zou de bestelling ongeveer komen. Om 19:10 maar eens gebeld hor laat ze zouden komen. Na veel gepraat en zonder compensatie het eten pas om 19:40 ontvangen. De leiding was niet voor rede vatbaar dit was de laatste keer met vooraf betalen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Klsey
30 Mai 2022

Eten is prima ! Wel jammer dat je er gratis sushi bij krijgt, en dan alleen komkommer. Bezorging waardeloos, eten kwam 3 kwartier te laat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marco
30 Mai 2022

Had aangegeven 18.30 bezorgen en dan komt het 19.30. Als er tijdsloten zijn dan verwacht je het redelijk op tijd bezorging dus geen risico’s nemen als je weg moet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zurink
28 Mai 2022

Altijd goed, soms te laat..... Volgende bestelling een compensatie

S.H
28 Mai 2022

Beste, normaal gesproken erg tevreden over de smaak en kwaliteit, echter de laatste keer (afgelopen donderdag) vond ik het voor het eerst niet zo best. Ik vond de pindasaus waterig en weinig smaak en de foe Yong hai ook. De babi pangang zat ook weinig smaak aan helaas. Ik zal zeker weer eens bestellen omdat het altijd goed was. Maar deze keer was echt niet best. Groet SH

Margriet DB
27 Mai 2022

Dit x super snelle bezorging en goed warm en vers kortom toppie

Sebastiaan
25 Mai 2022

Erg lekker weer! Wel opvallend dat in korte tijd de prijzen enorm gestegen zijn.

Andries
25 Mai 2022

Sneller bezorgen

J de Vries
23 Mai 2022

Bestelling geplaatst om 18:05. Eerste schatting van levering om 19:05, gebeld om 19:25 “het is onderweg“. Uiteindelijk ontvangen om 19:55. Ongelofelijk.

J. E.
23 Mai 2022

18.50 uur besteld met notitie zsm en na telefonisch contact om 20.05 uur werd het pas om 20.28 bezorgd!! Meer dan anderhalf uur wachten op je mini menu.

Geke
22 Mai 2022

Bezorging was een half uur te laat, maar eten is altijd voortreffelijk.

Betty
20 Mai 2022

Altijd lekker en op tijd bezorgd.

Wetting
20 Mai 2022

Heb gevraagd om 18.00 uur bestelling af te leveren, krijg een bevestiging dat bezorg moment 18.10 uur wordt per mail. Om 18.20 is er nog niks. Na een telefoontje krijg ik te horen dat de bestelling onderweg is en dat het ongeveer 10 a 15 minuten gaat durenđŸ€” Om 18.35 is het eten dan eindelijk daar! Helaas missen de Vietnamese loempia's dan ook nog eens😔

H.A. Bosma-Mulder
20 Mai 2022
Albert
17 Mai 2022

Al jaren vaste klant, altijd dik in orde...top.

Maja cornelisse
15 Mai 2022
Douwe
15 Mai 2022

Alles prima

Marion
15 Mai 2022
Cees B
14 Mai 2022
A.J. vd Veen
14 Mai 2022
Anja
13 Mai 2022

De loempia's waren heerlijk. Maar de Ajam pangang was echt niet lekker. De kip was duidelijk niet vers. Het was waarschijnlijk kip wat over was van gisteren. Droog en hard. Ook was het niet gemaakt van kipfilet maar van kipdrumsticks. Ook de Foe Yong Hai leek opgewarmd. Het ei was dik en hard. Ook duidelijk niet vers gemaakt. Erg jammer en teleurstellend. De prijs-kwaliteit verhouding is niet oke

a folkertsma
13 Mai 2022
Bomba
13 Mai 2022

Heerlijk zoals altijd👍

Feenstra
10 Mai 2022

Was zeer goed en bezorging was zeer goed en vriendelijk

R
9 Mai 2022
Dhr. Martin van Gelderen
9 Mai 2022

Prima in orde.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca
8 Mai 2022

Netjes gebeld of het eerder kon bezorgd worden, super. En eten was heerlijk en veel !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Woudstra
8 Mai 2022

Eten en smaak was prima. Helaas was de bami en de loempia's niet warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sarah
8 Mai 2022
Frans van der Laan
8 Mai 2022

Ik bestel voor 17:15 uur omdat ik aan het werk ben tot na 17:00 uur. Wordt het eten bezorgd om 16:45. Was behoorlijk afgekoeld toen ik kon gaan eten.

Wim
7 Mai 2022
Ineke
6 Mai 2022

Bestelling werd eerder dan aangegeven gebracht, top👍

L holwerda
5 Mai 2022

Bezorging was heel snel

Deborah
4 Mai 2022
Smit
2 Mai 2022

Was 1800 uur gepland kwam om 1835 uur

Terpstra
2 Mai 2022

Heb de miefan wel eens beter gehad bij jullie en de bezorgkosten worden ook steeds meer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Geert
2 Mai 2022

Kwaliteit en bezorging goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tom Bouma
2 Mai 2022

Bestelling correct geleverd op de afgesproken tijd en het smaakte heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Smit
1 Mai 2022

Bami was koud en de rest was heet , hoe kan dat

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tamara
1 Mai 2022

Om 16.20 uur de bestelling voor 18.00 uur besteld. Ruim op tijd en rekening houdend met de drukte. Ondanks dat is de bestelling 30 minuten te laat bezorgd.

Ellen
28 April 2022

Eten was echt goed. We waren vooral blij verrast door de miefang met kip. Superlekker en goed op smaak. En netjes en op tijd bezorgt (bij de meeste moet je minstens een uur wachten, hier was het binnen 30 min). Dus top!

Janneke
26 April 2022

Heerlijke sushi en wederom dik op tijd👍

Koning
25 April 2022

Het eten is prima. Maar de porties zijn wat klein, zelfs voor een mini menu: de bakjes zitten maar half vol. Bezorging duurde echt te lang. Om 17.15 besteld: levering zsm. Dat zou een uur moeten duren. Iets voor half 7 gebeld. Toen werd gezegd dat het onderweg was: maar vervolgens duurde het nog 20 minuten


Koos
24 April 2022

Prima eten . Vriendelijk geholpen. Nette bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A B
24 April 2022
Johanna Bleeker
23 April 2022

Helemaal top. Was heerlijk

Ivan
22 April 2022

Bedankt voor een lekkere maltijd

A. REITSMA
22 April 2022

Complimenten voor de snelle bezorging, heerlijk eten en goede kwaliteit.

Laurens
19 April 2022

Geweldig snel, heerlijke poke bowls en sushi. Zeker een aanrader!

Louis
18 April 2022

De Sam Kwat is hier echt een aanrader

F van der wal
18 April 2022

Heerlijk eten En altijd optijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Remy Borawitz
17 April 2022

Helaas te duur voor de hoeveelheid

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arend Jager
17 April 2022

Sneller bezorgd dan verwacht. Eten smaakte goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jindra
16 April 2022
Anne
15 April 2022
Paul
15 April 2022

Misschien is het mogelijk om na de bestellingslijst terug tegaan naar verder bestellen voor als je een fout hebt gemaakt

Kampstra
13 April 2022

Perfect zoals altijd

Riek
12 April 2022

Alleen blikje cola vergeten verder was het eten lekker.

Jan Wal van der
12 April 2022

Snelle bezorging en vriendelijk

smit
12 April 2022

in de babi pangang trof ik een raar hard stukje vlees aan van ongeveer 6x2 cm aan wat niet aangenaam was de rest van de bestelling en het eten was goed

G
11 April 2022

De pangsit goreng was vet en smakeloos Het menu rundvlees, babi pangang met nasi was erg flauw van smaak Al met al geen aanrader

Schootstra
9 April 2022

Was heerlijk

Maria
9 April 2022
Laurens
8 April 2022

Heerlijke poke bowls, geweldig snelle bezorging. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar.

L
7 April 2022
Klunder
7 April 2022

Top

Annet Wierda
6 April 2022
Udo de Haan
3 April 2022

Lekker gegeten! Gerechten waren prima op smaak. Bezorging dik binnen de tijd!

Jan Landman
3 April 2022

Smaak prima, maar het mocht wel een beetje warmer zijn.

H.A. Bosma-Mulder
2 April 2022
Martha
2 April 2022
Kees Christiaanse
1 April 2022

Na anderhalf uur kwam het lekkere eten pas

Angelique
31 MĂ€rz 2022
G van Asperen
28 MĂ€rz 2022

Bestelling 25 min te laat.Vorige week zelfde (mini) menu gehad.Nu duidelijk kleinere hoeveelheid gehad.Was jammer

Baas
28 MĂ€rz 2022

Overheerlijke sushi!! Perfect optijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jelle Miedema
27 MĂ€rz 2022

Volgende keer graag bami,hadden we besteld

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Geke Bronger
27 MĂ€rz 2022

Eten is altijd voortreffelijk en bezorging is altijd op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

j postmus
27 MĂ€rz 2022
Bas
25 MĂ€rz 2022

Prima eten, wel raar dat de sushi in dezelfde tas zat als het minimenu. Dat hoort niet lijkt me, warm eten bij koude rauwe sushi.

daniielle postmus
24 MĂ€rz 2022
H.Bosma
24 MĂ€rz 2022
Tamara Schmidt Crans-IJkema
23 MĂ€rz 2022

Het was zoals altijd weer heerlijk!

Manon
22 MĂ€rz 2022

Ik had onder andere een loempia speciaal en een loempia long sing besteld. Helaas kregen we 2x een loempia speciaal. De bestelling werd wel snel bezorgd!

Albert Franken
20 MĂ€rz 2022

Zoals steeds is de bezorging altijd een stuk later dan beloofd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elsinga
20 MĂ€rz 2022

Best tevreden, lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Theo
20 MĂ€rz 2022

Prima ! Zowel kwaliteit als bezorging. Op de minuut af op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mulder
19 MĂ€rz 2022

Ik vond het deze x niet heet genoeg. Verder alles prima

Harm Mink
18 MĂ€rz 2022

Heerlijk eten en ook op de afgesproken tijd. Prima.

Bruinsma
17 MĂ€rz 2022

Prima eten , ruim binnen de gestelde bezorgings tijd, goed voor elkaar

Johnny
16 MĂ€rz 2022

Mini Loempiaatjes wat koud, miste klein bakkie chillie saus kreeg zelfs elders wel 2 kleine kuipjes erbij rijst goeie bak vol met ei en ham (smaak/te goed) werd elders wel eens vergeten boven op de rijst.Sate/stokjes super lekker sate saus is altijd heerlijk

Corina
13 MĂ€rz 2022
Erna
13 MĂ€rz 2022

De bestelling zou om 18.30 komen en was er pas om 19.15.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sylvia Brouwer
13 MĂ€rz 2022
Erin Kolk
13 MĂ€rz 2022
Marcel ooms
12 MĂ€rz 2022

De babi pangang zat erg veel vet aan deze keer en dat was niet lekker helaas

Huub Degens
12 MĂ€rz 2022

Prima kwaliteit en snelle bezorging

Oane Wedzinga
12 MĂ€rz 2022

Super lekker gegeten bezorging Top

Erwin
11 MĂ€rz 2022

Goed

Mirjam
11 MĂ€rz 2022

Poké bowl crispy chicken is super lekker, ook mini menu was erg goed. Vriendelijke bezorger en op afgesproken tijd gebracht en keurig voldaan aan extra wens. Dank, wij hebben heerlijk gegeten.

Van der vern
8 MĂ€rz 2022
Pouwel
7 MĂ€rz 2022
G.Kievit
6 MĂ€rz 2022

Keurig verzorgd. De bami was wat flauw.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R.
6 MĂ€rz 2022
E
5 MĂ€rz 2022
H.A. Bosma-Mulder
5 MĂ€rz 2022
Frans
4 MĂ€rz 2022

keurig deze keer op de afgesproken tijd, helaas geen smakelijk eten gewenst

.
4 MĂ€rz 2022

Pangit goreng zat helemaal niks in, waren allemaal leeg en droog. Niet pagsit goreng welke we normaal ergens kopen.

Marion
3 MĂ€rz 2022

Heerlijk en op tijd!

johannes
2 MĂ€rz 2022
Christi Sprangh
1 MĂ€rz 2022

Ik ben gewend dat in Miefang/Mihoen Singapore garnalen zitten, maar in jullie gerecht zijn deze niet aanwezig. Dikke teleurstelling dus... Smaak is wel goed.

R.t.
28 Februar 2022

Zoals altijd wederom een prima maaltijd,

MP
28 Februar 2022
Fennema
28 Februar 2022
Hilly
26 Februar 2022

Heerlijk loempia.s en nassi

TvdS
25 Februar 2022
Martijn ebbing
25 Februar 2022

Voor de vierde keer geen volledige bestelling

Baukje Jagersma
25 Februar 2022

Heerlijke sushi weer en kwam mooi optijd. Helaas had ik de bestelde Sushi Box Wasabi Sake niet ontvangen. Zou fijn zijn als ik het bedrag hiervan terug kan krijgen

DkenFrost
25 Februar 2022

Einfach leckeres 🍣 mmmhh

Talsma
24 Februar 2022

👍

D.p.
22 Februar 2022
Alex
22 Februar 2022

Kwaliteit en bezorging als altijd perfect maar de prijzen lijken flink gestegen de laatste tijd, eigenlijk is dit nu boven ons budget.

Anoniem
22 Februar 2022

We hadden 13:00 uur besteld voor 17:00 uur. Dit kwam 17:40 uur. Wel met excuses en was een sushi chef minder. Een wijziging van bezorgtijdstip was fijn geweest. Het ging ook niet om 10 minuten. En is inmiddels de derde keer. Vorige twee keer geen reden gekregen.

Karel Groenewald
21 Februar 2022

het was goed warm en op tijd.

Ankie
21 Februar 2022

Ik had besteld en ik vroeg zo snel mogelijk....had om 17.00 gebeld ....werd aangegeven tijd bezorgen om 18.20 ...maar als ik een tijd aan wou geven kon het zelfs om 17.45....ik heb gebeld maar ik werd verteld dat het wel een uur nodig was om te bezorgen...het was een beetje onduidelijk....maar ik moet wel...ik had besteld voor mijn moeder....ze kreeg het wel om 17.20...ik wou het wel even aangeven

Petra Scherstra
21 Februar 2022
Maja cornelisse
20 Februar 2022

👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jelle hoekstra
20 Februar 2022

Snelle levering ondanks de toch wel grote afstand kan wel een beetje warmer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saakje
20 Februar 2022

Weer heerlijk! Altijd mooi op tijd, alles lekker vers, top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Emma Bons
20 Februar 2022
H.Friso
20 Februar 2022

Kwaliteit goed maar afspraken met betrekking tot tijdstip van aflevering zeer slechte . ervaring. Ca 1,5 uur later dan afspraak. Doen we dus niet weer.

Joep
20 Februar 2022

Top

Annemieke
20 Februar 2022

Iets later dan gepland geleverd. Heerlijke Sushi & volop aandacht besteed aan inpakken & levering.

L.langhout
19 Februar 2022

Niks gekregen ,ze waren het vergeten.

Jeroen
18 Februar 2022

In weer en wind bezorgd en ook nog eens super goede sushi đŸ˜‹đŸ‘ŒđŸ»

Geke
16 Februar 2022

bezorging was op tijd en goed warm! heerlijk

Ingrid
16 Februar 2022

Jammer dat ik een verkeerde box sushi heb gekregen met smaken die wij niet lekker vonden helaas.

Peter
16 Februar 2022

Weer als vanouds. Genoten van een lekkere bowl en loempia.

Helemaal goed
16 Februar 2022
Miranda Kooistra
16 Februar 2022

Het eten is altijd goed/heerlijkđŸ„°

Andries Van der meer
14 Februar 2022
Henk Wijnka
14 Februar 2022

Normaal altijd prima.kwaliteit, tijdstip etc Maar nu waren de bami en nasi niet warm En de bestelling kwam 20 minuten later. Geen drama, bestel wel weer, maar wil het toch laten weten, om het te verbeteren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

G
13 Februar 2022
Karin
13 Februar 2022
Erik Holtrop
13 Februar 2022

Prima eten. Op tijd bezorgd.

Silla
12 Februar 2022

Lekkere sushi!

Grietje
12 Februar 2022

Spareribs waren heerlijk mals en super lekker. 😍

Ed
12 Februar 2022

-.€

Wouter
11 Februar 2022

Snelle bezorging, goed eten.

Ron Pruis
10 Februar 2022

In de mini loempia groot stuk plastic aangetroffen

Janny
9 Februar 2022

Weer lekker gegeten 👍

Vincent Lost
8 Februar 2022

Heerlijk gegeten, snel bezorgd ook!!

H
7 Februar 2022

👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tineke
7 Februar 2022

De bestelling werd ruim op tijd geleverd en de bezorger was zeer vriendelijk, dat mag ook wel eens gezegd worden dacht ik zo. De nieuwe Sushi (Rainbow Dragon roll), viel prima in de smaak en is zeker voor herhaling vatbaar. Al met al hebben we dus een geslaagde maaltijd genoten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leo verweerde
6 Februar 2022

Om 17.30 besteld met optie zo snel mogelijk. Bij afronding bestelling bezorgtijd 18.30 afgeleverd 18.45. Voor hemelsbreed zo, n 4 km vind ik dit erg lang, bestelde eten was lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H.Bosma
6 Februar 2022
Mathilda
6 Februar 2022
Peter
5 Februar 2022

Helaas was de pokebowl van mindere kwaliteit dan we normaal gewend zijn. Daarnaast waren de loempia's koud.

Prins
5 Februar 2022

Eten was heerlijk. Bezorging precies optijd

Tim
5 Februar 2022

De prijs - kwaliteit verhouding is goed, poke bowls zijn goed gevuld en smaken goed. Wij hebben nog niet de gehele kaart geprobeerd, dus kunnen niet over alles oordelen. Persoonlijk vinden wij de Kroepoek iets vettig smaken. Vwb de bezorging, altijd vriendelijke mensen, ze rijden echt ver, wij wonen echt een eind bij het restaurant vandaan. Het enige commentaar wat we daar op zouden kunnen geven is dat het (zonder dat het aangegeven wordt) meestal een stuk later (tot 45min) bezorgd wordt, dat begrijpen we, Long Sing wil natuurlijk de adressen in "onze hoek" zoveel mogelijk combineren, waardoor dit gebeurt, we houden daar al rekening mee met wat we bestellen en hoe laat. Maar alles bij elkaar zijn wij tevreden, waardoor we wel vaker wat bestellen!

Anoniem
4 Februar 2022

Bestelling was een half uur te laat en ik kreeg witte rijst ipv bami bij mijn mini menu. Echt balen!

Ash
4 Februar 2022

Heerlijke pokebowl en mie fang gegeten. Bezorging duurde wat lang, maar het was echt het wachten waard!

Fam. van der Schaaf
4 Februar 2022
Piebe Faber
4 Februar 2022

Cha sieuw had misschien iets beter geroosterd mogen zijn. De nasi was wat te droog en te karig qua ingredienten; er zaten wel te grote stukken prei in.

Adam
3 Februar 2022

Eten was op tijd en heerlijk. Enige kritiek is de verpakking van de spareribs, deze zakt compleet in elkaar tijdens transport en de spareribs lagen eruit. Tip: gebruik hiervoor andere verpakking, want dit gaat ten koste van de kwaliteit, spareribs waren bijna koud!

A.J.T. Koopal
2 Februar 2022

Snel en Goed zoals altijd đŸ‘đŸ»

Jantine Jansen
1 Februar 2022

Bestelling was veel eerder dan gedacht. Waren we super blij mee. Eten was warm lekker en absoluut genoeg.

J. Ter Horst
1 Februar 2022

Regelmatig plaatsen wij een bestelling en blijft deze reactie uit. Deze keer zijn we ontevreden, met name over de kwaliteit en smaak van de Babi P. en kip saté. (oa. te hard gebakken).

Koert Jansen
31 Januar 2022

Zoals altijd heerlijk eten.

J. D
31 Januar 2022
Anneke Donga
30 Januar 2022

Het eten was heerlijk . Lekker grote portie . We kunnen er nog wel een keer van eten 👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johanna Bleeker
30 Januar 2022
Frans Jellema
30 Januar 2022

Na een aantal keer bij dit Chinees restaurant besteld te hebben, niet meer zo enthousiast. Nu kan ik een review kwijt, vorige keer kon dat niet, omdat ik toen een vraag had over de bestelling en eenmaal met de medewerkster aan de telefoon kon ik het ook telefonisch doorgeven, omdat ik aangaf dat ik het geen punt vond om zelf wel even te komen ophalen met de auto. Kom je daar aan, vroeg ik hoe het eigenlijk zat met "de verrassing" die ik wel bij mijn bestelling op de website zag staan, dat was iets van mini loempia's volgens mij, maar de dame zei dat aangezien ik er nu voor gekozen had dat ik het zelf kwam ophalen verviel dat voor mij. Had ze niet over de telefoon gezegd toen ik zei dat ik me het kon voorstellen dat ze het druk hadden met bezorging en ik het niet erg vond om het wel even met de auto te komen ophalen. Toen gaf ze ook nog aan dat dat andere (volgens mij zo'n zak gekleurde kroepoek) dat ze die anders wel direct mee zou geven, maar daarvoor had ik net voor 2 euro te weinig

Kor
29 Januar 2022

Jammer genoeg is een deel van de bestelling verkeerd bezorgd, hierop gebeld en werdt later het giede nog nagebracht. Hierdoor was het niet gezamenlijk eten jammergenoeg.

A B
28 Januar 2022

Wederom heerlijke spare ribs en nog voor de afgesproken tijd afgeleverd! Top

Sarah
28 Januar 2022
Hein Groeneveld
28 Januar 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en alles goed warm.

A B
28 Januar 2022

Spare ribs waren super lekker!! Bezorgtijd kwam niet helemaal overeen,maar kan gebeuren. Was wat later dan de bedoeling was

L
27 Januar 2022
Anoniem
27 Januar 2022

Was allemaal prima in orde.

Van der Wal
27 Januar 2022
Moi
26 Januar 2022
M de Boer
26 Januar 2022

Heerlijk gegeten. Wel jammer dat ze de kroepoek vergeten waren.

Alexandra
24 Januar 2022

Helaas was de taugé niet vers van de loempia. Jammer. Ben vaste klant

H.Bosma
24 Januar 2022

Jullie loempia's zijn overheerlijk! Niet te vergelijken!

D
24 Januar 2022

Pokebowls waren zoals altijd super. Erg goed gevuld en een prima prijs. De spareribs waren daarintegen niet lekker. Veel vet en weinig vlees. Erg jammer, want de rest is super bij jullie!

marion
23 Januar 2022

Loempia s voor het eerst niet knapperig en smaakte ook minder lekker als anders.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jelte
23 Januar 2022

Zeer tevreden

Sandra
23 Januar 2022

Bezorging was snel. Ondanks dat het snel bezorgd was, was het eten helemaal koud. Dat vond ik wel heel jammer. Want je betaald er heel veel voor. Verder smaakte het goed. Moesten het alleen weer opwarmen.

Danny ouwehand
22 Januar 2022

Spareribs waren wel heel erg gaar. Alles was uit elkaar gevallen in de saus. De botten dreven tussen het vlees.

Te
22 Januar 2022

Toppie de sparring waren lekker

P. Veenstra
22 Januar 2022

Als we in Leeuwarden zijn met de camper bestellen we altijd bij Long Sing. Eten smaakt zeer goed, de opmerking wordt goed gelezen en verwerkt. Bezorging prima, wordt aan de camper geleverd en het eten is nog goed warm. Tot de volgende keer

Bergsma
22 Januar 2022

Vriendelijke dame die het kwam brengen. Mooi op afgesproken tijd. Het had om mij wat warmer mogen zijn.

JDJ
21 Januar 2022
Parwin
21 Januar 2022
Marten Hooijenga
21 Januar 2022

De nieuwe spareribs besteld waren echt lekker

B
20 Januar 2022

Zolang altijd te laat.

C Visser
20 Januar 2022

Alles geheel naar tevredenheid

Janneke
19 Januar 2022

Zoals altijd.. top!

G. Koopmans
19 Januar 2022

Was sneller dan aangegeven, prima rijsttafel.

Maja cornelisse
17 Januar 2022

Heerlijke spareribs👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan Piet
16 Januar 2022
Sandy
16 Januar 2022

Super lekker die Spareribs😋

kelly arends
16 Januar 2022

Altijd wel fijn, en ze luisteren goed na je wensen. Als je via hun bestelt krijg je altijd gratis product. Gwn fijn en goeie service

A.J.T. Koopal
15 Januar 2022

Heerlijke spareribs, wij hebben heerlijk gegeten ook van al het andere eten.

Elzinga
15 Januar 2022
Bruinsma
14 Januar 2022

Poke bowl bestelt. Kip en zalm. De service was erg snel en het eten was heerlijk. Vult ook goed. De stokjes en soya vergeten, maar gelukkig hadden we die nog thuis. Verder top!

Eric
14 Januar 2022

De kwaliteit is acceptabel, ongeveer de standaard van Chinese restaurants in de afglopen 25 jaar (uitzondering voor de yakitori kipspiesjes, erg lekker). Echter, nu al voor de tweede keer achter een bestelling aan moeten bellen. 1 keer serieus vertraagd en 1x ontbrak er iets van de bestelling. Zal niet gauw weer bestellen.

Xx
13 Januar 2022
Marion
12 Januar 2022

Super heerlijk,vriendelijke bezorger.

Krikke
12 Januar 2022
L
12 Januar 2022

Sushi was erg matig deze keer, soep van het huis is geen aanrader.

Truus Spijkstra
12 Januar 2022

Weer keurig op tijd!!

Andrea
10 Januar 2022

Heel erg lekker en super dat jullie zelfs in Eastermar bezorgen!!

Herman
10 Januar 2022

eten was goed warm smaak was zeer goed En genoeg

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rudsel Rack
10 Januar 2022

Ook al bestel je meer dan€25 bezorgkosten blijft €3,00 heel erg jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ella
9 Januar 2022

Wederom heerlijk en op tijd. Mijn complimenten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

de Vries
9 Januar 2022

Bestelling werd op het juiste tijdstip bezorgd. De spareribs waren heerlijk! Patat helaas al flink afgekoeld maar we wonen ook niet in de buurt. Een tip wat betreft de spareribs: ze mogen een volgende keer wel verpakt worden in een wat stevigere verpakking want de onderkant van de verpakking werd slap en ging lekken.

J.v.d.Molen
9 Januar 2022

Prima bezorging vriendelijk op tijd bezorgd het smaakte prima.

Rudsel Rack
8 Januar 2022

Spare ribs was heerlijk Helaas zat de madam jeanette er niet bij

Rita
8 Januar 2022
A.Reinhart
8 Januar 2022

Spare ribs bijzonder lekker een echte aanrader. Er werd netjes gebeld dat ze 10 minuten later kwamen dan werd aangegeven dit klopte inderdaad dus keurig op tijd niets mis mee. Helemaal top. Wel als tip misschien andere bakjes te gaan gebruiken voor de spare ribs want deze worden door de marinade en vooral door de warmte erg week.

Danny
8 Januar 2022
Bert
8 Januar 2022

Was weer lekker

De Boer
8 Januar 2022

Was weer heerlijk Ook de Spareribs waren top!

Priscilla
7 Januar 2022

Was echt super lekker

Sybelle
6 Januar 2022

Bestelling was maar iets later dan gepland. Van te voren telefoontje gehad dat het iets later zou worden. Hoeveelheid meer dan genoeg. Prima van smaak. Top.

Rudsel Rack
4 Januar 2022

Super snel en heerlijk

Anne
4 Januar 2022

Super lekker gegeten! Zoals altijd!!

Barbara
4 Januar 2022

Sushi is niet vers gerold, de ebi rollen zijn koud en slof. De sashimi is veel te dik gesneden. Bezorgen op dinsdag avond duurde ander half uur, we wonen wat verder weg maar vonden we wel overdreven.

Anon
3 Januar 2022
Maja cornelisse
3 Januar 2022
Corrie
2 Januar 2021

Perfect binnen de tijd en locatie gevonden Klasse

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Visser
2 Januar 2021
Jan de Schiffart
2 Januar 2021

Prima voor elkaar. Juiste hoeveelheid, prima van smaak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.